Росіяни через великі втрати вдвічі зменшили час підготовки мобілізованих – ЗСУ

Читать на русском
Російська армія останнім часом суттєво скоротила час підготовки мобілізованих військових. Окупанти зважилися на такий крок через великі втрати.
Фото: AP

Російська армія останнім часом суттєво скоротила час підготовки мобілізованих військових. Окупанти зважилися на такий крок через великі втрати.

Про це повідомив начальник пресслужби східного угрупування ЗСУ Ілля Євлаш.

Динаміка ліквідації російських військових в УкраїніВтрати російської армії в Україні по місяцях та тижнях – на інфографіці. Найбільше окупантів було знищено цього листопаду – 28,5 тисяч.

За його словами, раніше рашисти витрачали на підготовку своїх піхотинців 3-4 місяці. Зараз на навчання мобілізованих дають удвічі менше часу.

Євлаш також повідомив, що ЗСУ фіксують посилення ворогом своїх штурмових груп, проте ознак підготовки військ рф до більш активних бойових дій поки немає.

«Як такої підготовки до серйозних наступальних дій у всіх напрямках ми не спостерігаємо, проте на деяких ділянках фронту ворог перекидає свої підрозділи, знімає їх з інших, менш пріоритетних ділянок, продовжує готувати резерви для майбутньої участі в бойових діях», - резюмував Євлаш.

Нагадаємо, нещодавно у ЗСУ показали відео того, як українські військові знищили колону ворожої бронетехніки на одному із напрямків.

Загалом втрати російської армії з початку вторгнення досягли майже 390 тисяч військових. За добу бійці ЗСУ знищили ще 810 окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: