Сирський відвідав бійців на Куп'янському напрямку та оцінив обстановку на фронті

Читать на русском
Генерал Олександр Сирський завітав до підрозділів, які ведуть оборону на гарячому Куп'янському напрямку.
t.me/landforcesofukraine

На всіх ділянках фронту на Куп'янському напрямку тривають тяжкі бої. Російські військові продовжують вести штурми.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський після поїздки до військових частин та підрозділів, які ведуть оборону на Куп'янському напрямку, передає пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

У ЗСУ розповіли, скільки військових зосередила росія на Куп'янському напрямкуОкупанти зосередили на Куп'янському напрямку угруповання чисельністю понад 40 тисяч осіб, розповіли у ЗСУ.

«Оперативна ситуація залишається напруженою. На всіх ділянках фронту тривають тяжкі бої. Ворог продовжує вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягує нові резерви», – йдеться у повідомленні.

Сирський заслухав доповіді командирів безпосередньо на пунктах управління. Провів оперативні наради. Було розглянуто можливі сценарії дій противника з урахуванням результатів ведення розвідки. Також генерал віддав необхідні вказівки військовим частинам.

Нагадаємо, у січні окупанти відновили наступ на Куп'янському напрямку, при цьому поки що прямої загрози для можливого нового наступу на Харків немає.

У ЗСУ повідомляли, що за Табаївку на Харківщині йдуть важкі бої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: