У Донецькій ОВА розповіли, скільки людей залишилося в Авдіївці

Читать на русском
Станом на середу, 31 січня, в Авдіївці на Донеччині залишаються менше тисячі цивільних. Такими даними поділився керівник ОВА Філашкін.
Фото: ukr.radio

Станом на середу, 31 січня, в Авдіївці на Донеччині залишаються менше тисячі цивільних.

Такими даними поділився керівник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін в ефірі телемарафону.

У ЗСУ розповіли, скільки бійців російські війська тримають у районі АвдіївкиУ ЗСУ розповіли, скільки російських військових перебуває у районі Авдіївки Донецької області станом на 14 січня.

Він розповів, що наразі на території міста перебувають 966 мирних жителів. За останні два дні Сили оборони України спільно з поліцією вивезли із багатостраждального міста 40 людей.

«Вчора ворог скинув на місто 24 керовані авіабомби КАБ-500, місто зруйноване майже вщент. Вода у людей є, їжа та медикаменти теж є. Це ті поставки, які ми завозили раніше. Але з кожним разом все важче і важче завозити, оскільки ворог безпосередньо прострілює евакуаційну дорогу», – розповів Філашкін.

Філашкін також зазначив, що на даний момент в області діють одразу два центри надання гуманітарної та медичної допомоги людям, які виїхали з Авдіївки – у Краматорську та Покровську.

Нагадаємо, в середині січня Філашкін заявив, що інтенсивність обстрілів Авдіївки на Донеччині з боку окупантів зросла «в рази». Так лише за перші два тижні 2024 року росіяни скинули на місто близько 250 авіабомб.

Раніше у ЗСУ повідомили про зміну тактики окупаційної армії рф в районі Авдіївки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: