У Повітряних силах розповіли деталі нічної атаки дронами

Читать на русском
Росія вночі 28 січня атакувала Україну 8-ма шахедами та 5-ма ракетами. Сили ППО знищили 4 ворожих БПЛА.
Колаж: РБК-Україна

У ніч проти неділі, 28 січня, ворожі війська атакували Україну 8-ма ударними дронами типу «Shahed-136/131». Також ворог застосував зенітні керовані ракети С-300 та балістичними ракетами «Іскандер-М».

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

«У ніч на 28 січня 2024 року ворог атакував 8-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – рф.), двома ракетами «Іскандер-М» по Полтавщині з району Воронезької області рф, та трьома ЗКР С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог атакував цивільні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури в Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

«Мобільними вогневими групами Повітряних Сил знищено чотири із восьми ворожих БпЛА, якими противник атакував прифронтову зону.

Про ліквідацію наслідків удару «балістикою» повідомлять місцеві адміністрації. Попередньо без постраждалих», – додали військові.

Нагадаємо, 27 січня окупанти атакували Берислав із безпілотника. Є загиблий та поранений.

Також російські загарбники обстріляли Херсонську область, влучивши у житлові квартали та навчальний заклад. Постраждала цивільна людина.

Крім того, 27 січня росіяни запустили 16 «шахедів» по Дніпропетровщині та Запоріжжю. Постраждала людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: