Партизани викрили системи ППО та радіолокаційні станції у Москві

Читать на русском
Українські партизани під час розвідки під Москвою  виявили зенітно-ракетні комплекси С-400 і радіолокаційні станції ворога.
novynarnia.com

Українські партизани під час розвідки під Москвою виявили зенітно-ракетні комплекси С-400 і радіолокаційні станції ворога.

Про це повідомляє «АТЕШ».

Партизани провели розвідку під Москвою. Їм вдалося виявити дислокацію систем протиповітряної оборони С-400 та різні станції радіолокацій у російській столиці.

За їхніми словами, С-400 та станції радіолокацій знаходяться біля станції метро «Білокам'яна» у Богородському районі Москви. Територія захищена високим парканом, а по всьому периметру чергує охорона.

У дописі зазначають, що Міністерство оборони рф відібрало землю у навчально-спортивній організації.

«Через постійну загрозу ударів по військових об'єктах Москви, рашисти змушені шукати нові місця для дислокації своїх ППО та РЛС. Ми продовжуємо пошук та розвідку військових об'єктів по всій території рф. Це допоможе нам планувати диверсії та інформувати Сили оборони України», – наголошують у партизанському русі.

Нагадаємо, у Криму окупанти почали задіювати залізничний вокзал в Євпаторії для перекидання техніки на фронт. Новий пункт виявили українські партизани.

Раніше партизани виявили в Криму поблизу аеродромів ворожу РЛС, а також знайшли ще одне місце дислокації підрозділу російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: