Росіяни вдарили по Мирнограду на Донеччині, є поранені

Читать на русском
У Мирнограді зруйновано адміністративну будівлю, пошкоджено сім п'ятиповерхових житлових будинків, магазин, підприємство, школу та 29 автомобілів.
t.me/VadimFilashkin_donoda

Російські війська сьогодні вночі атакували Мирноград на Донеччині. Шестеро жителів міста отримали поранення, у тому числі двоє дітей.

Про це повідомив голова Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін у Telegram у понеділок вранці.

Росіяни накрили вогнем Гірник на Донеччині: є загиблі, серед поранених – підлітокОкупанти в середу завдали ракетного удару по житловій забудові у місті Гірник Донецької області. Внаслідок атаки є жертви серед цивільних.

«Усім пораненим надано необхідну медичну допомогу, одну людину доставлено до лікарні — решта госпіталізації не потребує», – написав він.

За його словами, ракетою зруйновано адміністративну будівлю в місті, пошкоджено сім п'ятиповерхових житлових будинків, магазин, підприємство, школу та 29 автомобілів. Також пошкоджено численні приватні будинки.

На місці працюють представники місцевої влади, поліція та рятувальники. Усі обставини злочину ретельно документують слідчі.

Нагадаємо, у Харкові зросла кількість жертв ракетного удару 23 січня – у лікарні померла жінка. Наразі загиблих 11. 25 січня у місті був день жалоби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: