Укренерго повідомило про пошкодження мереж у двох областях після ударів рф

Читать на русском
Є пошкодження на мережах у Дніпропетровській та Харківській областях. Загалом в країні дефіциту енергії немає.
Фото: ДТЕК

Внаслідок ракетної атаки росіян 23 січня є пошкодження на мережах обленерго у Дніпропетровській та Харківській областях.

Про це повідомила пресслужба Укренерго.

Комбінована атака: росія запустила по Україні понад 40 різних ракетРезультати роботи ППО сьогодні – 15 із 15 крилатих ракет, 5 із 12 балістичних ракет Іскандер, 1 із 2 ракет Х-59, 0 із 4 зенітних ракет, 0 із 8 ракет Х-22.

«Через ранкову ракетну атаку є пошкодження в мережах обленерго в Дніпропетровській та Харківській областях», – йдеться у повідомленні.

Відновлювальні роботи розпочалися одразу після закінчення повітряної тривоги.

У Міненерго уточнили, що у Харкові сьогодні вранці пошкоджено трансформаторні підстанції, розподільний пункт та кабельні лінії оператора системи розподілу «Харківобленерго», внаслідок чого без світла залишилося майже 11 тисяч споживачів.

Енергетики додали, що сьогодні по країні дефіциту не прогнозується.

«Диспетчерський центр Укренерго не прогнозує виникнення дефіциту електроенергії в енергосистемі протягом дня. Але загальний рівень споживання залишається високим, що є характерним для зимового сезону», – сказано в повідомленні.

Українців попросили не забувати про економію енергії.

Нагадаємо, сьогодні росія влаштувала комбіновану атаку по Україні. Під удар потрапили Харків, Київ та Дніпропетровська область. У Харкові після атаки 20 будинків залишилися без опалення та 12 без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: