У Миколаївському порту затонув корабель: деталі

Читать на русском
Йдеться про судно технічного флоту, призначене для виконання днопоглиблювальних робіт та видобутку нерудних будматеріалів Ginger.
facebook.com/sw.dei

На території Миколаївського морського порту затонуло судно Ginger. Внаслідок цього інциденту в море витекли нафтопродукти.

Про це повідомила Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу.

«Москва» затонула: як і чому загинув флагман російського Чорноморського флотуВтрата росіянами крейсера Москва – перша у світі з 1982 року втрата корабля першого класу у бойових умовах. Антон Корж аналізує, чому сталося неможливе і як слід розцінювати загибель флагманського корабля противника.

Повідомляється, що корабель затонув 15 січня. Йдеться про судно технічного флоту, призначене для виконання днопоглиблювальних робіт та видобутку нерудних будівельних матеріалів Ginger.

«Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища 16 січня проведено обстеження та відібрано проби води у місці забруднення», – йдеться у повідомленні.

Екологічна інспекція повідомила, що за результатами проведених лабораторних досліджень у пробах 16 січня встановлено перевищення вмісту нафтопродуктів у 7-8 разів.

У повторних пробах, відібраних 19 січня, встановлено перевищення вмісту нафтопродуктів у 15-16 разів.

Інспекція надала запити щодо вжиття заходів щодо ліквідації забруднення.

Нагадаємо, у Чорному морі на міні підірвалося цивільне судно, яке йшло завантажувати зерно. Також повідомлялося, що в Чорному морі затонуло судно, яке вийшло з російського порту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: