Наєв закликав евакуюватися жителів прикордонних регіонів на півночі України

Читать на русском
Перебування поблизу кордону з росією небезпечне. Деяким мешканцям Сумської та Чернігівської областей слід виїхати задля збереження життя.
скрін з відео

Жителів Сумської та Чернігівської областей, чиї оселі безпосередньо поряд із кордоном, закликали евакуюватися через щоденні обстріли армії рф.

Про це повідомив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Telegram.

У Куп'янському районі оголосили обов'язкову евакуацію із двох громадВраховуючи ситуацію з безпекою, запроваджується обов'язкова евакуація населення з Кондрашівської та Курилівської громад Куп'янського району.

«В прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей (так як й на всій території країни) діє правовий режим воєнного стану. Щодня ворог наносить по тим територіям вогневе ураження», – зазначив він.

За словами Наєва, армія рф використовує різні види зброї, включаючи авіацію, артилерію, міномети та гранатомети, а також залучає диверсійні групи.

«Кожен цивільний має чітко усвідомити, що перебування поблизу кордону з росією є небезпечним! Щодня військові адміністрації вирішують питання евакуації мешканців з цих областей, так само, як з прифронтових населених пунктів на Сході та Півдні України», – додав він.

Нагадаємо, обов'язкову евакуацію оголосили у двох громадах Куп'янського району. У грудні повідомлялося, що на Сумщині з 19 населених пунктів евакуювали всіх людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: