Окупанти завезли до Маріуполя 50 тисяч мігрантів – ЦНС

Читать на русском
Росіяни завезли до Маріуполя 50 тисяч мігрантів із Центральної Азії. Також у Маріуполі помічені працівники з Білорусі.
ілюстративне фотоtelegraf.com.ua

Росіяни звезли в тимчасово окупований Маріуполь щонайменше 50 тисяч заробітчан з депресивних регіонів рф та країн Центральної Азії.

Про це повідомив представник Центру національного спротиву ССО 17 січня.

Фільм «20 днів у Маріуполі» потрапив до шортлиста премії «Оскар»Документальна стрічка про перші дні облоги російськими загарбниками Маріуполя потрапила у шортлист премії Оскар у двох категоріях.

«За нашими даними, у тимчасово окупованому Маріуполі вже знаходиться близько 50 тисяч росіян і представників Центральної Азії», - сказав він.

Повідомляється, що зараз у Маріуполі мешкає принаймні вдвічі менше людей, ніж до повномасштабного вторгнення. Окупаційна «влада» хоче залучити працівників з депресивних регіонів рф та країн Центральної Азії для прискорення темпів асиміляції українського населення.

Представник ЦНС додав, що для захоплення нових сфер впливу також активно звозяться кримінальні елементи як з росії, так і з країн Центральної Азії, і на ТОТ вже фіксують утворення етнічних кримінальних угруповань з числа мігрантів.

Крім того, у Маріуполі та у тимчасово окупованій Херсонській області помічені працівники з Білорусі.

Нагадаємо, у листопаді ЦНС повідомляли, що росіяни поселили на окупованих територіях понад 100 тисяч мігрантів з Азії. Днями у Маріуполі зафіксували влучання у казарму окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: