ЗСУ знищили ворожий недобудований залізничний міст під Маріуполем – Андрющенко

Читать на русском
У суботу, 6 січня, ЗСУ поцілили у напівпобудований російськими окупантами залізничний міст на Донеччині та знищили його.
Getty Image

Під Маріуполем ЗСУ знищили недобудований ворожий залізничний міст. Також знищили цистерни з паливом та інженерний транспорт.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Відомо, що недобудований міст ворога знищили у селі Гранітне, що у Донецькій області. Він був частиною плану росіян з побудову залізниці з росії до Маріуполя.

«Вчора ЗСУ прицільним ударом знищили напівпобудований залізничний міст, цистерни з паливом та інженерний транспорт в районі с. Гранітне», – йдеться у повідомленні.

Андрющенко додав, що окупанти намагалися збити ракети, якими було атаковано міст, але безуспішно. Тим самим загарбники викрили місцезнаходження нових батарей ППО в Маріупольському районі.

Нагадаємо, бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України провели спецоперацію у Бєлгородській області та знищили два зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцирь-С1».

Протягом минулої доби, 6 січня, ЗСУ ліквідували ще 860 російських військових, а також 36 артилерійських систем та 24 БпЛА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: