Окупанти будують ще одну лінію укріплень біля Маріуполя – Андрющенко

Читать на русском
Росіяни продовжують будівництво оборонних споруд та фортифікацій навколо Маріуполя по кордону району.
Колаж 24 каналу

Російські війська посилюють зміцнення навколо Маріуполя, що свідчить про підготовку оборони. Вони будують нову лінію для утримання стратегічних позицій.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко у Telegram.

Прильотів було два: Андрющенко розповів деталі нічних вибухів у МаріуполіВ окупованому Маріуполі вночі було два прильоти з хорошими наслідками. Перший – по бетонному заводу, другий – по базі, де окупанти розміщували техніку та частини систем ППО.

«Росіяни продовжують будівництво оборонних споруд та фортифікацій навколо Маріуполя по кордону району. Тепер на доданок зубів дракону везуть деревину у великої кількості для бліндажів. Напрям - Маріуполь -Мангушу -Нікольське - Бойове - Розівка. Чергов лінія укріплень, яка вказує на підготовку тримати плацдарм Вугледар-Пологи», – написав він.

Нагадаємо, у грудні в окупованому Маріуполі партизани підірвали автомобіль із російським офіцером. До цього в Маріуполі окупаційна влада за тиждень засудила 11 українських захисників. Раніше Андрющенко повідомляв, що у Маріуполі за кілька днів партизани ліквідували шістьох окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: