У Львівській ОВА відбулися обшуки

Читать на русском
Обшуки у Львівській ОВО проводилися в рамках кримінального провадження щодо можливої протиправної діяльності одного з постачальників.
zaxid.net

Співробітники СБУ провели обшуки у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації.

Про це повідомила пресслужба ОВА у середу, 17 січня.

Збитки на мільярд гривень: львівському бізнесмену повідомили про підозру у справі щодо закупівлі одягу для ЗСУЛьвівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу оголосили підозру у справі про постачання одягу та білизни для ЗСУ. У ДБР повідомляють, що державі завдано збитків майже на мільярд гривень.

Як повідомляється, слідчі дії проводилися 15 січня в рамках кримінального провадження щодо можливої протиправної діяльності одного з постачальників засобів захисту.

При цьому у департаменті заявили, що сприяють слідству, і надають усі документи для всебічного, повного та об'єктивного розслідування.

Проте в ОВА не уточнили, про якого саме постачальника йдеться і які засоби захисту купував у нього департамент. Тільки зазначається, що «департамент провів закупівлю необхідних засобів захисту для поповнення регіонального резерву матеріальними ресурсами».

Зазначимо, раніше співробітники ДБР повідомили про підозру одному з найбільших постачальників Міноборони – львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу та інших учасників злочинної групи. Їх викрили на угодах із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ, які завдали збитків на мільярд гривень

Нагадаємо, у грудні пройшли обшуки у мерії Ужгорода.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: