Поліція розповіла подробиці обшуків у мерії Ужгорода

Читать на русском
За результатами обшуків повідомили про підозру начальника відділу одного з Департаментів Ужгородської міськради, директору КП та підряднику.
facebook.com/DSI.police.ukraine

В Ужгороді виявлено схему розкрадання бюджетних коштів під час проведення капітального ремонту будівель комунального підприємства. Тож силовики нагрянули з обшуками до міськради.

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

У мерії Ужгорода знову відбуваються обшуки – ЗМІСлідчі дії силовиків у міській раді Ужгорода. СБУ та поліція проводять обшуки у середу, 20 грудня.

Як повідомляється, посадові особи Департаменту Ужгородської міськради, комунального підприємства та місцевий підприємець налагодили схему розкрадання бюджетних коштів під час проведення капітального ремонту будівель комунального підприємства, йдеться у повідомленні.

Для цього до актів виконаних робіт вносилися неправдиві відомості про обсяги та вартість робіт. Як наслідок, сума завданих збитків становить майже 700 тисяч гривень, що підтверджується експертними висновками.

Сьогодні вранці поліцейські провели обшуки в адміністративних приміщеннях міськради та комунального підприємства, а також за місцем проживання підозрюваних та інших причетних осіб.

На підставі зібраних доказів начальнику відділу одного з Департаментів Ужгородської міськради та директору комунального підприємства, а також підряднику повідомили про підозру.

Їхні дії кваліфіковані за статтями про присвоєння, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення (ч.4 ст.191, ч.1 ст.366 КК України).

Нагадаємо, про обшуки у мерії Ужгорода повідомили сьогодні вранці ЗМІ. До цього там проводилися обшуки 1 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: