Путін хоче, щоб війна прийшла до інших країн – Зеленський

Читать на русском
Президент України зазначив, що дуже важливо об'єднатися у політичній ізоляції володимира путіна по всьому світу.
скріншот з відео

Світ має об'єднатися та допомогти українцям зупинити російську агресію. Адже мета диктатора володимира путіна – це війна у інших країнах.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі у вівторок, 16 січня.

Війна росії проти України: як путіну допомагають інші диктаториБілорусь, Іран та Північна Корея надають найбільшу підтримку росії під час війни проти України. Докладніше – на інфографіці.

За його словами, український народ зараз бореться з ворогом в особі росії сміливо та потужно.

«І я вважаю, що він (народ – ред.) виборює наші з вами спільні цінності. Важко зрозуміти ціну цих цінностей, коли війни немає. І тому така важлива ваша підтримка. Важливо, щоб цивілізовані люди розуміли цю ціну до того, як станеться лихо», – сказав він.

Президент зазначив, що дуже важливо об'єднатися у політичній ізоляції путіна по всьому світі.

«Це будуть правильні превентивні заходи, щоби війна не пройшла крізь Україну і не прийшла в інші країни. А саме цього хоче путін, відволікаючи свій рабський народ», – заявив Зеленський.

За словами президента, путін не зміг побудувати в росії потужну економіку і, розпалюючи війни, він намагається дати своєму народу «перемогу» на інших фронтах.

Нагадаємо, сьогодні у Давосі проходить Всесвітній економічний форум. У рамках форуму президент Володимир Зеленський уже провів зустріч із держсекретарем США Ентоні Блінкеном та генсеком НАТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: