Румунські фермери знову заблокували рух вантажівок на кордоні з Україною

Читать на русском
Румунські фермери у неділю, 14 січня, знову заблокували рух вантажівок через пункт пропуску Сірет на кордоні з Україною.
Укрінформ

Сьогодні в обід стало відомо, що румунські фермери знову заблокували рух вантажівок через пункт пропуску «Сірет» на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Блокада українсько-польського кордону: як розгорталися подіїСтрайк перевізників на кордоні України та Польщі триває. Хронологія блокади кордону – на інфографіці.

У неділю, близько 14:00 українські прикордонники отримали інформацію від румунських колег, що фермери вдруге за два дні заблокували пункту пропуску «Сірет» навпроти українського пункту пропуску «Порубне».

«Близько 14:00 від представників прикордонної поліції Румунії була отримана інформація про поновлення блокування румунськими фермерами та аграріями руху вантажних транспортних засобів у напрямку пункту пропуску «Сірет» навпроти українського пункту пропуску «Порубне», – йдеться у повідомлені.

Відзначають, що оформлення усіх видів транспортних засобів, а також пішоходів на виїзд з України здійснюється встановленим порядком.

Нагадаємо, 13 січня блокування руху на території Румунії здійснювалось з 15:30 до 21:30.

До слова, раніше повідомляли, скільки втратив держбюджет України через блокаду кордону з Польщею.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: