Підпал у київському ТРЦ «Космополит» здійснив 7-річний хлопчик

Читать на русском
Встановлено, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик – відвідувач парку розваг.
t.me/dsns_telegram

Пожежа в київському ТРЦ «Космополит» у суботу, 13 січня, внаслідок якої постраждало троє людей, виникла через умисний підпал, який здійснив 7-річний хлопчик.

Про це поліція Києва повідомляє на сторінці у Фейсбуці.

Як зазначається, інформація про пожежу у ігровій кімнаті торговельно-розважального комплексу Солом’янського району столиці надійшла до поліції ввечері 13 січня. На місці працювали наряди поліції, ДСНС та медики. Відвідувачів торгового центру вчасно евакуювали, серйозних травм та ушкоджень громадяни не отримали.

«Надалі, під час проведення огляду місця події та опрацювання відео з камер внутрішнього спостереження, поліцейські у співпраці зі службою безпеки ТРЦ встановили, що пожежа виникла внаслідок умисного підпалу, який здійснив 7-річний хлопчик – відвідувач парку розваг», - йдеться у повідомленні столичної поліції.

Повідомляється, що батьки разом з дитиною запрошені до Солом’янського управління поліції для дачі показів. За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна.

Нагадаємо, у Києві загасили пожежу у ТРЦ «Космополит» у Соломʼянському районі. Постраждали три людини. За попередньою інформацією, загоряння сталося на четвертому поверсі будівлі, у дитячій кімнаті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: