У Києві спалахнула пожежа в ТРЦ, людей евакуйовують

Читать на русском
У Соломʼянському районі Києва в торгово-розважальному центрі Космополит спалахнула пожежа. Вогонь зайнявся у дитячій кімнаті.
Фото ілюстративнеkyivmaps.com

У Соломʼянському районі Києва в торгово-розважальному центрі «Космополит» спалахнула пожежа. Відбувається евакуація людей.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Сьогодні, 13 січня, близько 16:23 з'явилась інформація, що Соломʼянському районі Києва спалахнула пожежа в одному з ТРЦ. Мова йде про торгово-розважальному центрі «Космополит».

Попередньо, загоряння сталося на четвертому поверсі будівлі, у дитячій кімнаті. На місце відправили екстренні служби, людей евакуйовують.

«У Соломʼянському районі столиці відбувається евакуація людей з ТРЦ «Космополит», де сталося загоряння. Попередньо – на 4 поверсі чотириповерхової будівлі, в дитячій кімнаті. Екстрені служби прямують на місце», – написав Кличко.

Нагадаємо, 19 грудня у селі Гмирянка Чернігівської області сталася пожежа у приватному будинку. Рятувальники виявили на місці події тіла трьох людей.

Також писали, що у Рівному сталася пожежа у приватному будинку. Під час ліквідації вогню у житловій будівлі виявили тіла двох загиблих чоловіків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: