В Луганській ОВА розповіли, як окупанти позбавляють майна жителів Сєвєродонецька

Читать на русском
Окупанти вимагають у людей надати документи про право власності на квартири, якщо їх немає – відбирають майно.
Getty Images

У Сєвєродонецьку росіяни проводять експропріацію нерухомого майна. Тим самим вони фактично грабують місцеве населення.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram вранці 1 листопада.

Загарбники на Луганщині відкривають центри підготовки підлітків для фронтуУ Луганській області російські загарбники відкривають центри підготовки підлітків для фронту. Вчителі отримали наказ втягувати учнів у пропагандистські рухи.

«У Сєвєродонецьку триває експропріація росіянами нерухомого майна. Окупаційна адміністрація міста розповсюдила оголошення, вимагаючи від власників торговельних об’єктів та об’єктів нерухомості, розташованих на території громади, підтвердити наявність документів, за якими це майно їм належить. Зазначені оголошення просто розклеєні по стовпах. Дуже зручно – не звернувся до певного терміну, на ранок лишаєшся майна», – написав він.

Лисогор додав, що у місті вже багато місяців немає мобільного зв'язку та інтернету.

«Дізнатися про щось більш-менш оперативно вкрай важко. Не кажучи вже про сєвєродончан в окупації, які до останнього сподівалися на відбудову систему опалення, але напередодні холодів виїхали подалі», – додав Лисогор.

Нагадаємо, на Луганщині ФСБ виманює у мешканців інформацію під виглядом безоплатної допомоги. Також повідомлялося, що на Луганщині російські окупанти мобілізують студентів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: