У Воронежі спалахнула нафтобаза

Читать на русском
У суботу, 24 червня, у Воронежі російської федерації сталася пожежа на нафтобазі. Хто саме спричинив вибух наразі невідомо.
Укрінформ

У суботу, 24 червня, у Воронежі російської федерації сталася пожежа на нафтобазі.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

За словами росіян, нафтобазу у Воронежі атакували з гелікоптера, однак хто саме наразі невідомо. Вогонь охопив базу неподалік вулиці Ленінградської. У місті видно густий дим.

Варто відзначити, що деякі Telegram-канали пишуть, що регулярні війська рф бомблять місто, щоб залишити сили ПВК «Вагнер» без постачання.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що найманці Пригожина увійшли до Воронежа. «Вагнерівці» взяли під контроль усі військові об'єкти в місті.

Додамо, що увечері 23 червня Пригожин звинуватив військових країни-окупанта рф у завданні удару по тиловому табору найманців. За словами Пригожина, «загинула величезна кількість бійців». Згодом він оголосив «похід» до Ростова-на-Дону, щоб «розібратися з беззаконням в армії» та Шойгу.

У відповідь Федеральна служба безпеки росії порушила кримінальну справу проти голови ПВК «Вагнер».

У суботу, 24 червня, президент російської федерації володимир путін заявив про «внутрішню зраду» та віддав наказ Збройним силам зупинити «заколот».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: