У російському Орлі безпілотник атакував нафтобазу – росЗМІ

Читать на русском
Вночі 17 вересня у російському місті Орел прозвучав вибух і спалахнула пожежа на нафтобазі внаслідок атаки невідомого дрона.
Фото: stopcor.org

У ніч проти 17 вересня у російському місті Орел сталася пожежа на нафтобазі. Місцева влада заявила про атаку безпілотника.

Про це повідомив губернатор Орловської області Андрій Кличков, а також російські ЗМІ та Telegram-канали.

«На території міста Орел упав безпілотний літальний апарат (БПЛА). Внаслідок атаки спалахнула нафтобаза у Залізничному районі міста», – написав Кличков.

Також він додав, що місце події оточили, а пізніше написав, що пожежа ліквідована. Попередньо, потерпілих в результаті атаки дрона немає.

Зазначимо, перед цим Міноборони рф повідомило, що вночі невідомі дрони атакували окупований Крим та Москву. Усі вони начебто були збиті ППО.

Зазначимо, останнім часом пожежі у містах росії відбуваються часто. Так, 16 вересня сталася потужна пожежа у ресторані Санкт-Петербурга.

13 вересня у Москві після вибухів сталася пожежа біля Останкінської телевежі, а 8 вересня – біля Федеральної митної служби.

3 вересня у Санкт-Петербурзі спалахнула нафтобаза.

Крім того, міста росії регулярно атакують дрони. Так, 16 вересня в рф заявили про спробу безпілотника атакувати Бєлгородську, Калузьку та Тверську області.

7 вересня дрони атакували Москву та Брянськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: