Загроза ракетних ударів та різке похолодання: у Києві цілодобово працюватимуть «Пункти незламності»

Читать на русском
На тлі загрози повторення ракетних атак і морозів, що насуваються, Рада оборони Київ вирішила, що Пункти незламності в місті працюватимуть цілодобово.
vechirniy.kyiv.ua

У Києві всі «Пункти незламності» мають працювати в цілодобовому режимі.

Таке рішення ухвалила Рада оборони міста на тлі загрози повторення ракетних атак з боку росії, а також різкого похолодання, що насувається.

Вистачить на кілька атак: Наєв оцінив ситуацію з боєприпасами для мобільних груп ППО КиєваУ мобільних груп ППО Києва достатньо снарядів, щоб витримати кілька потужних ракетних атак росії. У подальшому буде потрібна додаткова допомога від союзників.

«Останні масовані ракетні удари ще раз довели, що ворог не відмовився від своє мети знищувати цивільне населення, тому існує реальна загроза повторення повітряних ударів, зокрема по об’єктах критичної інфраструктури. Водночас, в найближчій час в Києві очікується погіршення погодних умов - різке похолодання до -18ºС», – заявили у військовій адміністрації.

Тому було ухвалено такі рішення:

  • забезпечити роботу всіх «Пунктів незламності» у цілодобовому режимі;
  • перевірити та за необхідності доукомплектувати «Пункти незламності» необхідними засобами;
  • перевірити готовність до забезпечення роботи закладів охорони здоров'я у разі критичної ситуації;
  • проінформувати киян про роботу та доступ до «Пунктів незламності» на період погіршення погодних умов;
  • перед морозами перевірити горища, технічні поверхи житлових будинків, усунути недоліки недопущення заморозки систем опалення будинків.

Нагадаємо, у додатку «Дія» з'явилася карта з розташуванням «Пунктів незламності». Там можна знайти найближчу точку, подивитися графік роботи та зручності, прокласти маршрут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: