Україна готує напрацювання на 2024 рік, які допоможуть вигнати росіян з Криму – Умєров

Читать на русском
Україна готує напрацювання на наступний рік, які допоможуть вигнати загарбників з території тимчасово окупованого Криму назавжди.
novynarnia.com

Україна готує напрацювання на наступний рік, які допоможуть вигнати загарбників з території тимчасово окупованого Криму назавжди.

Про це в етері телемарафону повідомив міністр оборони України Рустем Умєров.

Він зазначив, що Україна змогла досягти успіху в Чорному морі, навіть попри відсутність настільки ж потужного флоту. І тепер наша держава готує спеціальні напрацюваняння на наступний рік, щоб вигнати росіян з окупованого Криму назавжди.

«Ми показали всьому світу, що ми можемо досягати успіху, попри те, що у нас немає такого потужного флоту. Ми вимусили росію відійти від тимчасово окупованого Криму. Ці напрацювання, які ми готуємо на 2024 рік, дадуть нам дуже гарну спроможність для того, щоб вони відійшли назавжди з нашого Криму», – наголосив Умєров.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Донбас буде складніше повернути в Україну, ніж Крим.

Також нещодавно голова Служби безпеки України Василь Малюк в першій серії з циклу документальних фільмів «СБУ. Спецоперації перемоги» розповів про операції Сил оборони. Зокрема про підрив Кримського мосту за допомогою морських дронів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: