З'явилися подробиці сьогоднішнього ракетного удару по Кропивницькому

Читать на русском
Удару по Кропивницькому сьогодні було завдано, ймовірно, ракетою Х-59. Пошкоджено будівлі енергетичних підприємств, одна людина загинула та 8 поранено.
Ілюстративне фото AP

Сьогоднішній удар по Кропивницькому росія завдала, ймовірно, ракетою Х-59. В результаті пошкоджено підприємства енергетиків, одна людина загинула та 8 поранено.

Подробиці атаки розповів голова ОВА Андрій Райкович.

«Під час чергової ракетної атаки по Кропивницькому ворог запустив, ймовірно, ракету Х-59. Пошкоджено будинки на кількох підприємствах, що належать місцевим енергетикам. Але найтрагічніше, що постраждали прості робітники: вісім працівників із травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарень, один робітник, на жаль, загинув», – розповів Райкович.

Крім того, ударом було пошкоджено опору лінії електропередач. Через ракетну атаку в окремих мікрорайонах міста були перебої з електроенергією та водою, але зараз все відновлено.

Нагадаємо, ввечері 3 січня російські військові обстріляли з С-300 Снігурівку на Миколаївщині, поранено чотирьох місцевих жителів, серед них дитина.

Вночі під ракетний удар потрапив центр Курахово Донецької області, внаслідок чого було зруйновано дитячий садок та школу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: