Війська рф обстріляли з С-300 Миколаївщину, є поранені

Читать на русском
Російські окупанти вдарили по Снігурівці на Миколаївщині, поранено чотирьох людей, у тому числі дитину.
t.me/pgo_gov_ua

Російські військові обстріляли з ракет С-300 Снігурівку на Миколаївщині, поранено чотирьох місцевих жителів, серед них 12-річна дівчинка.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

У мерії Харкова назвали кількість пошкоджених будинків під час обстрілів рф з 29 грудняВнаслідок обстрілів Харкова 2-3 січня пошкоджено 62 житлові будинки, а з 29 січня загальна кількість – майже 140.

«За даними слідства, 3 січня близько 17:45 год російська армія, попередньо із застосування зенітно-ракетного комплексу «С-300», обстріляла м. Снігурівка Баштанського району Миколаївської області», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що внаслідок атаки пошкоджено понад 30 житлових будинків та господарських будівель, транспортні засоби городян. Мешканців прилеглих до місця події будинків евакуйовано.

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, у Києві знову збільшилася кількість жертв ракетної атаки 29 грудня. Учора зростала кількість постраждалих у Харкові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: