У російському Міноборони заявили, що збили 12 ракет у Бєлгородській області

Читать на русском
Міністерство оборони росії заявило про 12 збитих ракет над Бєлгородською областю сьогодні вранці.
Ілюстративне фотоРИА Новости

У Міністерстві оборони росії заявили, що вранці 3 січня нібито збили 12 ракет над Бєлгородською областю – шість ракет оперативно-тактичного ракетного комплексу «Точка-У» та шість ракет реактивної системи залпового вогню «Вільха».

Про це повідомляє «Інтерфакс».

Губернатор регіону В'ячеслав Гладков зазначив, що ситуація у місті «залишається напруженою»: «ППО спрацювала. Як тільки розвидниться, будемо проводити побудинковий обхід, дивитися пошкодження, дахи, покрівлі, вікна, фасади і приступатимемо до відновлювальних робіт».

Окрім Бєлгорода, вночі під обстріл потрапило село Солоти Валуйського міського округу, де було пошкоджено два приватні будинки та лінію електропередачі.

Нагадаємо, увечері у Бєлгороді також прогриміли вибухи. У Міноборони заявили, що було збито 9 ракет. За словами Гладкова, загинула одна людина, ще 11 отримали поранення.

30 грудня у Бєлгороді пролунала серія вибухів. Повідомлялося про прильоти у центрі міста, а також у житловому секторі. В результаті атаки були загиблі та поранені. В українських спецслужбах повідомили, що удар був спрямований на військові об'єкти, а руйнування цивільної інфраструктури сталося через неефективну роботу ППО.

Внаслідок обстрілу було ліквідовано офіцера слідчого комітету рф Михайла Конопіцина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: