У Бєлгороді пролунала серія вибухів, росіяни повідомляють про загиблих

Читать на русском
У суботу, 30 грудня, у Бєлгороді російської федерації пролунала серія вибухів. Росіяни заявили про руйнування та загиблих.
Фото 24tv.ua

У суботу, 30 грудня, у Бєлгороді російської федерації пролунала серія вибухів. Росіяни заявили про руйнування та загиблих.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Відомо, що сьогодні у Бєлгороді пролунала серія вибухів.

Після вибухів спалахнули пожежі. Повідомляють про прильоти у центрі міста, а також у житловому секторі. Зокрема, удар було здійснено в районі торгового центру «Маяк». За словами російських журналістів, саме там традиційно проводяться новорічні заходи та перебуває уряд області.

Губернатора Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив про двох загиблих дітей.

«За попередньою інформацією, є двоє загиблих дітей і постраждалі. Також є влучання в житловий сектор. Усі подробиці пізніше», – йдеться у дописі.

Пишуть також, що постраждали ще щонайменше 10 осіб.

Нагадаємо, росіяни повідомили про атаку нібито 32-х українських дронів на чотири області рф в ніч на 30 грудня. Згодом з'ясувалось, що понад 70 безпілотників атакували військові об’єкти у російській федерації.

Крім цього, зранку 30 грудня в тимчасово окупованому Севастополі пролунав вибух. У той час там, нібито, відбили атаку надводного безпілотника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: