Окупанти на ТОТ шукають фейкових спостерігачів на «вибори президента росії»

Читать на русском
На окупованих територіях України росіяни набирають спостерігачів на псевдовибори у березні.
sprotyv.mod.gov.ua

На тимчасово окупованих територіях росіяни продовжують підготовку до пропагандистського фарсу під назвою «вибори президента росії». Наразі окупанти шукають фейкових спостерігачів.

Про це повідомив Центр національного спротиву у середу, 3 січня.

Як вибори-2023 вплинули на зміну влади у країнах світуУ яких країнах світу цього року було переобрано лідерів чи з'явилися нові президенти та прем'єри.

«Усі «вибори» у рф не є механізмом зміни влади і є це суцільним карго-культ, який лише імітує процедуру в розвинених державах. Частиною культу у рф є так звані спостерігачі, які нібито неупереджені й слідкують за процесом. Спостерігачів назначає «громадська палата», яка підпорядкована нацистському фюреру», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що наразі «місцеві центри» цієї палати і формують перелік колаборантів, які виконають роль спостерігачів у березні 2023 року.

Нагадаємо, в росії призначили дату президентських виборів, які відбудуться у березні. При цьому рф зібралася проводити вибори президента на окупованих територіях України. Загарбники вже розпочали підготовку до них.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: