Ворог масовано обстріляв Харків, є влучання у багатоповерхівки, постраждали люди

Читать на русском
У вівторок, 2 січня, російські війська завдали масованої атаки по Харкову. Влучання зафіксували у центрі міста та житловому районі. Щонайменше шість людей постраждали.
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Російські війська вранці вівторка, 2 січня, завдали масовану атаку по Харкову. Зафіксували обстріл центру міста та влучання в багатоповерхівки.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Сьогодні зранку Харків перебував під масованим ракетним ударом, у місті пролунало декілька вибухів. Відомо, про щонайменше 4 удари, зокрема, й по центральній частині міста. Влучання зафіксували також у багатоповерхові будинки, виникли пожежі.

«Є кілька прильотів у середмісті Харкова, в районах житлової забудови. Там зараз пожежа, на місце виїхали рятівники», – зазначив Терехов.

За словами Синєгубова, внаслідок атаки постраждали шестеро людей, медики надають їм необхідну допомогу.

Нагадаємо, зранку 2 січня ворог масовано обстріляв ракетами столицю.Зафіксовано влучання, у місті проблеми зі світлом та водою.

У ніч проти вівторка, 2 січня, росіяни атакували Україну ударними безпілотниками. У Київській області та Києві внаслідок роботи ППО сталося падіння уламків та виникли пожежі.

Загалом у ніч на 2 січня 2024 року окупанти атакували 35-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Усі цілі були знищені силами ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: