Київ під ракетною атакою: зафіксовано влучання, у місті проблеми зі світлом

Читать на русском
У вівторок, 2 січня, зранку у Києві пролунала серія вибухів. Зафіксували падіння уламків у кількох районах, є також влучання.
Фото: nta.ua

Зранку 2 січня ворог масовано обстріляв ракетами столицю.Зафіксовано влучання, у місті проблеми зі світлом та водою.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація в Telegram.

Зранку 2 січня Київ перебуває під масованим ракетним обстрілом російської федерації. В місті пролунала серія вибухів, працює протиповітряна оборона. Станом на 8 ранку відомо, що було зафіксовано падіння уламків у декількох районів міста, зокрема:

  • в Голосіївському р-ні на відкритій території.
  • в Печерському районі - на дах 9-ти поверхового житлового будинку та на ще один багатоповерховий будинок;
  • в Оболонському р-ні на нежитлову забудову;
  • в Святошинському р-ні,
  • в Подільському р-ні.

Тим часом у Подільському районі попередньо ворог влучив на територію об'єкта цивільної інфраструктури. Всі служби прямують на місце. У цьому ж районі пошкоджено газову трубу. У кількох районах столиці зникло світло і водопостачання.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що наразі внаслідок атаки загарбників постраждали троє людей в одному з будинків у Соломʼянському районі столиці. Їх госпіталізували, а медики продовжують працювати на місці.

Нагадаємо, у ніч проти вівторка, 2 січня, росіяни атакували Україну ударними безпілотниками. У Київській області та Києві внаслідок роботи ППО сталося падіння уламків та виникли пожежі.

Загалом у ніч на 2 січня 2024 року окупанти атакували 35-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Усі цілі були знищені силами ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: