У поліції розповіли деталі ранкової атаки на Харків

Читать на русском
У вівторок, 2 січня, у Харкові зафіксували 3 влучання ворожих ракет. Одна з ракет поцілила у магістральний газопровід.
Національна поліція

Сьогодні у Харкові зафіксували три влучання ворожих ракет. Відтак 45 людей дістали поранення, серед них 5 дітей. Одна людина загинула.

Про це повідомляє поліція Харківської області у Telegram.

«Вибухотехніки, які працюють на місцях, сходяться на думці, що було три прильоти і один вибух побутового газу. Однак ця інформація може бути уточнена. Що стосується виду ракети – це ймовірніше «Іскандер-К» чи «Кинджал». Це найкоштовніші ракети російської федерації, які вони не пошкодували випустити по мирному району», – розповів начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

На місцях подій продовжують працювати усі екстрені служби. Тим часом мер Харкова Ігор Терехов додав, що внаслідок атаки постраждав 41 житловий будинок, 45 людей дістали поранення, серед них 5 дітей. Одна людина загинула.

«Був дуже потужний вибух газу, бо одна з ракет розтрощила магістральний газопровід. Був витік газу і вибух. На зараз все це локалізовано. На сьогодні відключене теплопостачання у 6 будинках. 2 будинки без води. Але розраховуємо, що до вечора все буде відновлено», – повідомив він.

Нагадаємо, зранку 2 січня ворог масовано обстріляв ракетами столицю та Харків. Загалом російські війська випустили по Україні 99 ракет різних типів та 35 дронів-камікадзе «Shahed». ППО знищила 75 ракет та усі безпілотники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: