Обстріл Києва: загинуло двоє людей, кількість постраждалих зросла до 49

Читать на русском
У Києві внаслідок російської атаки 2 січня в багатоповерховому будинку Солом’янського району загинули двоє людей, ще 49 – травмовано.
МВС України

У Києві в багатоповерховому будинку Солом’янського району внаслідок сьогоднішньої атаки загинули двоє людей, ще 49 – травмовано.

Про це повідомляє ДСНС України.

Станом на 12:47 2 січня стало відомо, що в багатоповерховому житловому будинку Солом’янського району загинуло 2 людини та 49 постраждало.

За словами міського голови Віталія Кличка, до лікарні госпіталізували 43 людини.

Надзвичайники додали, що наразі на місці працюють психологи ДСНС, які вже надали допомогу 80 людям.

Тим часом Київводоканал додав, що живлення об’єктів водопостачання вдалося відновити у всіх районах Києва, водночас у Святошинському і Подільському районах місцями спостерігається пониження тиску води. А ремонтні бригади Укренерго запустили роботу обладнання магістральних мереж в київському енерговузлі, яке було вимкнено внаслідок російської ранкової атаки.

Нагадаємо, зранку 2 січня ворог масовано обстріляв ракетами столицю. Зафіксовано влучання, у місті були проблеми зі світлом та водою. Цього ж ранку окупанти атакували Харків.

Президент Володимир Зеленський відреагував на атаку рф та заявив, що Україна зробить усе, щоб зміцнити наш повітряний щит та притягнути агресора до відповідальності.

Стало також відомо, що російські війська 2 січня випустили по Україні 99 ракет різних типів та 35 дронів-камікадзе «Shahed». ППО знищила 75 ракет та усі безпілотники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: