Українські війська вночі завдали удару по військових об’єктах в росії – ЗМІ

Читать на русском
У ніч на суботу, 30 грудня, в росії лунали вибухи. Як з’ясувалося, ЗСУ завдали удару по військових об’єктах окупантів.
Getty Image

Цієї ночі, 30 грудня, понад 70 безпілотників атакували військові об’єкти у російській федерації. Обстріл здійснили українські війська.

Про це джерела в спецслужбах розповіли РБК-Україна.

Журналістам стало відомо, що цієї ночі, 30 грудня, Сили безпеки і оборони України завдали потужного удару по військових об’єктах на території російської федерації. За словами джерела, в атаці брало участь понад 70 безпілотників різних типів.

Найгучніше було в Брянську, де група безпілотників атакувала завод «Кремній Ел» – це один із найбільших виробників електроніки для російської воєнної техніки. Зокрема, там виготовляють деталі для ракет великої дальності та систем ППО «Панцир».

Крім цього, атака була також спрямована на об’єкти в Бєлгороді, Тулі, Твері та Москві. Російська ППО змогла збити певну частину українських БпЛА, але значна кількість з них ефективно спрацювала по цілях.

«На відміну від російських терористичних ударів по території України, Сили безпеки та оборони України завдавали удари виключно по військових об'єктах ворога», – додав співрозмовник.

Нагадаємо, росіяни повідомили про атаку нібито 32-х українських дронів на чотири області рф в ніч на 30 грудня.

Крім цього, зранку 30 грудня в тимчасово окупованому Севастополі пролунав вибух. У той час там, нібито, відбили атаку надводного безпілотника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: