Атака на Київ: уламки ракет впали у чотирьох районах, багато поранених, є люди під завалами

Читать на русском
У Подільському, Святошинському, Шевченківському та Дарницькому районах Києва є наслідки падіння уламків ракет. У двох районах горять склади, там багато поранених.
Фото: поліція

Внаслідок ракетної атаки на Київ сьогодні вранці, 29 грудня, є пошкодження у чотирьох районах – Подільському, Святошинському, Шевченківському та Дарницькому. У Подільському та Шевченківському районі горять склади, там багато поранених.

Про це повідомляють військова адміністрація та мер Віталій Кличко.

«В Подільському районі горить склад на площі орієнтовно 3000 м2. Багато поранених, кількість уточнюється. Проводиться пошук потерпілих. В Святошинському районі зафіксовано загоряння житлового незаселеного багатоповерхового будинку. На іншій локації є загорання трьох припаркованих автомобілів. Обидві пожежі ліквідовано. Виявлено одного потерпілого. В Шевченківському районі, попередньо, є пошкодження житлового будинку. Загорання на території гаражів ліквідовано. Також зафіксована пожежа на території складських приміщень і на нежитловій забудові. Попередньо, виявлено 6-ть постраждалих», – повідомили у КМВА.

В Шевченківському районі також виявлено загорання в недобудованому бізнес-центрі. Інформація щодо потерпілих з`ясовується. Крім того, у Дарницькому районі пошкоджено житловий будинок, потерпілих немає.

Кличко додав, що під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення у Шевченківському районі можуть перебувати близько трьох осіб, ще трьох вже дістали.

Нагадаємо, вночі росія атакувала Україну «шахедами», а вранці влаштувала масовану ракетну атаку – вибухи пролунали у Харкові, Києві та багатьох інших містах.

У Харкові зафіксовано 22 прильоти, є загиблий та поранені. У Львові повідомлялося про влучання у житловий будинок, у Дніпрі – у ТРЦ (є загиблі та поранені).

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: