«Відповідь не забариться»: Данілов заявив, що сьогоднішня атака матиме п'ять наслідків для рф

Читать на русском
Ракетні удари по Україні матимуть прямо протилежний ефект для рф, оскільки такі атаки лише посилюють український опір. Таку думку висловив секретар РНБО Данілов.
Фото: Getty Images

Ракетні удари рф по території України матимуть прямо протилежний ефект для Кремля, оскільки такі атаки лише посилюють український спротив.

Про це написав секретар РНБО Олексій Данілов у своєму X-акаунті.

Передноворічний обстріл став найбільшим з 24 лютого: порівняння масованих атакСьогоднішній ракетний обстріл України став наймасованішим із 24 лютого 2022-го – порівняння.

Він зазначив, що сьогоднішня масована атака матиме п'ять наслідків для країни терориста.

По-перше, за словами Данілова, такі удари призведуть до ще більшої ненависті до росії та росіян, «які з тваринною покірністю підтримують рашистський режим».

«Друге: максималізація неприйняття всього, що пов’язано з російськістю – культури, мови, традицій. Країною, яка вбиває дітей і обирає «військовими» цілями пологові будинки. Третє: недопущення розмов та дій у напрямку будь-яких компромісів із країною-недобитком», – заявив Данілов.

Ще двома наслідками чиновник називає «кристалізацію» ідеї Національного опору, а також «остаточне знищення можливості існування» будь-яких проросійських рухів в Україні.

«Ми битимемося стільки, скільки це буде необхідно. За Дніпро, Одесу, Львів та Київ – відповідь не забариться», – резюмував секретар РНБО.

Нагадаємо, вночі та вранці 29 грудня росія запустила по Україні понад 110 ракет, а також ударні дрони. В результаті атаки є загиблі та поранені. У Повітряних силах повідомили, що під час ворожої атаки в небі над Україною було збито 114 зі 158 повітряних цілей.

Раніше ЗМІ підрахували, у скільки росії обійшовся сьогоднішній обстріл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: