У Києві виникла аварійна ситуація в одному з дитсадків

Читать на русском
Аварія сталася у дитсадку у Шевченківському районі столиці. Там просіла частина стіни будівлі. Ймовірно, через будівництво укриття.
t.me/VA_Kyiv

У Шевченківському районі столиці просіла частина стіни будівлі дитячого садка. Наразі триває експертиза.

Про це повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації у четвер, 28 грудня.

Облаштування укриттів в Україні: скільки об'єктів оновлять і скільки це коштуватимеВ Україні до кінця року планують облаштувати 10 відсотків всього фонду укриттів. Кількість оновлених об'єктів та вартість – на інфографіці.

Аварійна ситуація у дошкільному навчальному закладі виникла сьогодні. Наразі триває обстеження будівлі фахівцями, щоб об'єктивно встановити реальні масштаби пошкоджень та згодом спланувати терміни відновлення.

За попередніми даними, у цьому дитячому садку будувалося укриття.

«Ймовірно, підрядна організація порушила будівельні норми, які могли і призвести до таких наслідків. Але остаточно, причини, які призвели до аварії, з’ясують слідчі районного управління поліції, вже відкрито відповідне провадження», – повідомили у КМВА.

Нагадаємо, 22 грудня під час повітряної тривоги в укритті однієї зі шкіл Солом'янського району Києва зірвало вентиль батареї опалення, внаслідок чого затопило стелю і вона обрушилася. Ніхто не постраждав.

23 грудня наслідки аварії у шкільному укритті усунули. Після цього випадку у Києві вирішили перевірити всі укриття.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: