Українські війська відійшли на околиці Мар'їнки, міста більше немає – Залужний

Читать на русском
ЗСУ окопалися на околиці міста Мар'їнка та підготували новий оборонний рубіж неподалік цього населеного пункту, повідомив Залужний.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Збройні сили України окопалися на околиці міста Мар'їнка Донецької області. Крім того, українські військові підготували новий оборонний рубіж неподалік цього населеного пункту.

Таку заяву зробив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, його цитує Суспільне.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи захопила росія Мар'їнку, генерал сказав:

«Ми захищаємо кожен клаптик нашої землі. Кожен клаптик. Але коли на цьому вузькому клаптику ворожі снаряди починають перекопувати це місце разом із камінням, із землею, з нашими бійцями, життя наших бійців нам важливіше».

Він додав, що зараз українські військові займають позиції в північній частині міста.

«Я можу сказати, що цього населеного пункту вже немає. Знищуються вулиця за вулицею, квартал за кварталом. Те, що ми зараз відійшли на околицю Мар'їнки, а в деяких місцях обладнались за Мар'їнкою, мені здається, немає нічого такого, що може спричинити суспільний резонанс. Міста немає, на жаль», - відповів Залужний.

Нагадаємо, вчора міністр оборони росії Сергій Шойгу заявив, що росія нібито окупувала Мар'їнку в Донецькій області. Трохи згодом спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун повідомив, що говорити про повне захоплення Мар'їнки «некоректно».

Раніше ми розповідали, про захоплення якихось населених пунктів, окрім Мар'їнки, окупанти повідомляли по кілька разів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: