У ЗСУ прокоментували слова Шойгу про чергове «взяття» Мар'їнки

Читать на русском
Сергій Шойгу заявив, що росія нібито окупувала Мар'їнку в Донецькій області. У ЗСУ вже висловилися з цього приводу.
Генштаб ЗСУ

Міністр оборони рф Сергій Шойгу заявив, що росія нібито окупувала Мар'їнку в Донецькій області. Це вже далеко не перша заява росіян про «взяття» цього українського міста.

Слова Шойгу процитували російські пропагандистські ЗМІ.

Мар'їнку «брали» 6 разів, Піски – 4: про захоплення яких населених пунктів окупанти повідомляли по кілька разівОкупанти щонайменше шість разів заявляли про захоплення Мар'їнки та Опитного, п'ять разів – Бахмута. Більше про фейкові перемоги рф – на інфографіці.

Повідомляється, що Шойгу на зустрічі з диктатором володимиром путіним заявив, що нібито російські військові окупували Мар'їнку.

У свою чергу, путін зазначив, що нібито зі «взяттям» Мар'їнки російські окупанти відсувають від Донецька бойові українські підрозділи.

Трохи згодом спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун заявив, що говорити про повне захоплення Мар'їнки «некоректно». За його словами, «місто повністю знищене», проте бої за Мар'їнку тривають, там перебувають українські військові.

У Генштабі сьогодні вранці повідомляли, що на Мар'їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області – там наші захисники відбили 5 атак росіян.

До цього командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» бригадний генерал Олександр Тарнавський коментував слова росіян нібито про взяття Мар'їнки.

Це далеко не перший подібний вкид – ворог уже заявляв про захоплення міста на початку грудня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: