Генштаб спростував інформацію про загибель 108 бійців на Авдіївському напрямку перед Різдвом

Читать на русском
У Генштабі спростували інформацію про те, що на Авдіївському напрямку в одній із бригад дорогою додому нібито загинули 108 бійців.
Getty Images

Інформація про нібито загибель перед Різдвом 108 бійців із бригади на Авдіївському напрямі не відповідає дійсності.

Про це заявив Генштаб.

«Інформація в соцмережах про нібито 108 загиблих в одній із бригад на Авдіївському напрямку напередодні Різдва – фейк. Дотримуйтесь інформаційної гігієни – перевіряйте інформацію перед оприлюдненням», – йдеться у повідомленні.

Раніше політолог Віталій Бала написав у Facebook, що в одній із бригад біля Авдіївки вирішили відпустити частину військових додому на тиждень на різдвяні свята. Він стверджував, що військові, які витягли жереб «сіли в автобуси та поїхали, але не доїхали, сім'ям прийде горе. Мова про 108 захисників».

Нагадаємо, російська армія продовжує штурмувати позиції ЗСУ в районі Авдіївки, незважаючи на величезні втрати. Щодня окупанти втрачають на цьому напрямі до 400 військових.

3 листопада росія завдала ракетного удару по розташуванню бійців 128-ї бригади в одному з прифронтових сіл Запорізької області. У цей момент там відбувалося шикування для нагородження військових. У бригаді підтвердили загибель 19 бійців.

Міністр оборони Рустем Умєров розповів про результати перевірки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: