У Силах оборони оцінили ймовірність оточення Авдіївки та розповіли про щоденні втрати ворога

Читать на русском
Армія рф продовжує штурмувати позиції ЗСУ в районі Авдіївки, незважаючи на величезні втрати. Щодня окупанти втрачають на цьому напрямі до 400 військових.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російська армія продовжує штурмувати позиції воїнів ЗСУ у районі Авдіївки, незважаючи на величезні втрати. Щодня окупанти втрачають на цьому напрямі до 400 військових.

Такими даними поділився речник пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

Динаміка ліквідації російських військових в УкраїніВтрати російської армії в Україні по місяцях та тижнях – на інфографіці. Найбільше окупантів було знищено цього листопаду – 28,5 тисяч.

Представник ЗСУ підкреслив, що наразі про якусь реальну загрозу оточенню міста не може йтися.

«Ми стійко тримаємо оборону. Загроза оточення та проривів завжди є, але ми підтягуємо резерви, переформатуємось, завдаємо ворогові втрати. Щодня він там втрачає 300-400 людей мертвими та пораненими та дуже багато військової техніки», – сказав Штупун.

За його словами, росіяни ще мають змогу підтягувати резерви. При цьому в одній колоні можуть бути як нові, так і старі зразки техніки.

Нагадаємо, нещодавно командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський порівняв втрати росіян та ЗСУ на східному фронті.

У Силах оборони також розповіли про тактику ворога під Мар'їнкою та Авдіївкою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: