Вибух у Львові: у поліції оголосили кількість жертв і постраждалих

Читать на русском
Під час розбору завалів було виявлено тіла трьох львів’ян: 82-річної жінки та чоловіків віком 37 і 75 років.
t.me/UA_National_Police

У Львові через вибух газу в будинку загинули троє людей та ще троє постраждали. Правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Телеграмі.

Вибухи побутового газу в житлових будинках: найрезонансніші випадки в УкраїніІнциденти із вибухом побутового газу у житлових будинках – на інфографіці. Такі випадки були у Києві, Дніпрі, Миколаєві, Фастові, Євпаторії.

Згідно з повідомленням, у суботу, 23 грудня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків на вулиці Княгині Ольги стався вибух.

«На місці події працювали слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Як встановили правоохоронці, стався вибух газу в гаражному приміщенні приватного будинку, внаслідок чого його частина була зруйнована», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час розбору завалів було виявлено тіла трьох львів’ян: 82-річної жінки та чоловіків віком 37 і 75 років.

Окрім того, семирічний хлопчик, 11-річна дівчинка та 74-річний чоловік отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

За відповідним фактом розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, увечері у суботу, 23 грудня, близько 20:40, вибухнув гараж приватного будинку у Львові. Інцидент трапився на вулиці Княгині Ольги, 32. Рятувальники дістали з-під завалів двох людей, серед яких одна дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: