У Львові зросла кількість загиблих внаслідок вибуху у будинку

Читать на русском
Кількість загиблих унаслідок вибуху у приватному будинку у Львові, що стався 23 грудня, зросла до трьох.
Фото: ДСНС України

У суботу, 23 грудня, у Львові стався вибух у приватному будинку. Під завалами знайшли тіло чоловіка, а в суміжному будинку – тіло жінки, згодом знайшли третє тіло – чоловіка.

Про це повідомляє ДСНС України.

Вибухи побутового газу в житлових будинках: найрезонансніші випадки в УкраїніІнциденти із вибухом побутового газу у житлових будинках – на інфографіці. Такі випадки були у Києві, Дніпрі, Миколаєві, Фастові, Євпаторії.

«Рятувальники знайшли третє тіло чоловіка, який загинув внаслідок вибуху у приватному будинку у Львові», – повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Рятувальна операція продовжується.

Раніше надійшла інформація, що на місці вибуху у приватному будинку у Львові знайшли тіла жінки та чоловіка.

Пізніше Садовий повідомив, що під завалами знайшли тіло чоловіка віком приблизно 45-50 років. Згодом він додав, що в суміжному будинку знайшли тіло загиблої жінки близько 70 років, причина смерті зʼясовується.

У ДСНС заявили, що на місці події виявлено загиблу жінку та з-під завалів вивільнено тіло загиблого чоловіка.

Нагадаємо, увечері у суботу, 23 грудня, близько 20:40, вибухнув гараж приватного будинку у Львові. Це сталося, ймовірно, через витік газу. Інцидент трапився на вулиці Княгині Ольги, 32. Рятувальники дістали з-під завалів двох людей, серед яких одна дитина. Всього у лікарні внаслідок інциденту перебуває вже четверо людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: