ЦАХАЛ ліквідував начальника відділу постачання військового крила ХАМАС

Читать на русском
Ізраїльські військові 23 грудня заявили про ліквідацію начальника відділу постачання військового крила ХАМАСу.
Getty Image

Ізраїльські військові заявили про ліквідацію начальника відділу постачання військового крила ХАМАСу. Він загинув під час авіаудару в Рафасі на півдні Гази 22 грудня.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Найкривавіші теракти у світі у 2023 роціПісля стрілянини в університеті Праги пропонуємо згадати найкривавіші теракти, які сталися у світі у 2023 році.

Ізраїльські військові заявили, що Хасан аль-Атраш відповідав за постачання і виробництво зброї для ХАМАСу, а також за контрабанду зброї з різних країн до сектора Гази. Крім того, він брав участь у постачанні зброї терористам на Західному березі.

Про ліквідацію бойовика стало відомо у суботу, 23 грудня. Втім за даними ЦАХАЛу, загинув він напередодні, 22 грудня, під час авіаудару в Рафасі на півдні Гази.

Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив про смерть американця Гаді Хаггая, який, як стало відомо, був убитий палестинськими бойовиками угруповання ХАМАС ще 7 жовтня під час нападу на Ізраїль.

Також писали, що ХАМАС відмовився відпускати заручників до завершення війни.

Раніше прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що Ізраїль вестиме війну з ХАМАС доти, доки угруповання бойовиків не буде знищено повністю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: