Україна повернула тіла ще 66 загиблих захисників

Читать на русском
У п'ятницю відбулася чергова передача тіл військовослужбовців, які віддали своє життя за Україну. На підконтрольну територію повернули тіла 66 захисників.
Фото: t.me/Koord_shtab

У п'ятницю, 22 грудня, відбулася чергова передача тіл військовослужбовців, які віддали своє життя за Україну.

Про це повідомляє пресслужба Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у Telegram.

Росія відмовляється обмінювати полонених – Координаційний штабРосія з літа фактично заморозила обмін полоненими з Україною. Однак перемовини з їх відновлення тривають.

На підконтрольну Україні територію повернули тіла 66 полеглих захисників. Репатрійовані тіла та останки будуть перевезені до спецустанов для встановлення осіб загиблих представниками правоохоронних органів та судово-медичними експертами.

У поверненні тіл загиблих взяли участь представники Координаційного штабу, СБУ, МВС, ГУ ДСНС у Сумській області, ЗСУ, а також ДПСУ.

«Дякуємо за сприяння та важливі зусилля Міжнародному комітету Червоного Хреста та особисто очільнику делегації МКЧХ Юргу Егліну», – додали у Коордштабі.

Нагадаємо, що у листопаді Україна повернула тіла 94 загиблих захисників, а у жовтні додому повернули тіла більше 60 військовослужбовців, які загинули у боях на фронті.

Раніше стала відома кількість українських військових, які зникли безвісти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: