У Празі чоловік влаштував стрілянину в університеті, є вбиті

Читать на русском
У Празі сталася стрілянина на філософському факультеті Карлового університету, є вбиті та поранені.
скрін з відео

У Празі сьогодні вдень на площі Яна Палаха сталася стрілянина у Карловому університеті на філософському факультеті. Повідомляється про загиблих та поранених.

Про це пише місцеве видання Indes.cz.

Попередньо, нападник використовував довгоствольну зброю з оптичним прицілом.

Співробітникам університету наказали залишатися на місці, замкнутись у кабінетах, забарикадуватися та вимкнути світло. Стрілець знаходився в головній будівлі на площі Яна Палаха. Було проведено евакуацію з будівлі та аудиторій на вулиці Целетна.

Пізніше в поліції повідомили, що стрілок нейтралізований. Людей із університету евакуювали. Попередньо, в результаті стрілянини кілька людей загинули і десятки були поранені.

«Наразі поліція працює на місці події, площа Яна Палаха і прилегла територія повністю перекриті», - йдеться у повідомленні.

На місці знаходяться поліцейські, рятувальні бригади, автомобілі швидкої допомоги, пожежні бригади. Рятувальники повідомили, що поки не мають точної інформації про кількість постраждалих і характер поранень.

Нагадаємо, нещодавно у Мексиці сталася масова стрілянина під час вечірки. У США відбулася стрілянина під час святкування Хеллоуїну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: