У департаменті КМДА відбуваються обшуки

Читать на русском
Обшуки проводять на підставі висновків Держаудитслужби у службових приміщеннях Департаменту захисту довкілля КМДА.
фото РБК-Україна

Національна поліція сьогодні, 24 листопада, прийшла з обшуками до Департаменту захисту навколишнього середовища та адаптації до зміни клімату КМДА.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

Заступнику голови КМДА вручили підозру – деталіПравоохоронці повідомили про підозру чинному заступнику голови Київської міської державної адміністрації. За даними Слово і діло, йдеться про Петра Оленича.

Обшуки проводять на підставі висновків Держаудитслужби у службових приміщеннях Департаменту.

«Департамент надає всі необхідні наявні документи та всіляко сприяє повному та всебічному розслідуванню в установленому кримінально-процесуальним законодавством порядку», – запевнили у КМДА.

В адміністрації уточнили, що підставою для проведення обшуків стала ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності Департаменту Північним офісом Держаудитслужби за період із 2020 по 2022 роки.

Водночас, не погоджуючись із результатами перевірки, Департамент звернувся з позовом до Київського окружного адміністративного суду із проханням визнати вимоги Держаудитслужби протиправними.

Постановою суду від 23 жовтня 2023 року відкрито провадження у справі про оскарження.

Нагадаємо, нещодавно заступнику голови КМДА вручили підозру. А у жовтні Держбюро розслідувань прийшло з обшуками на київські ТЕЦ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: