З аеропорту «Бориспіль» сьогодні вилетів літак – відео

Читать на русском
З аеропорту Бориспіль вранці вилетів літак Boing української авіакомпанії Skyline Express. Це був технічний перегін судна до Європи.
facebook.com/airportboryspil

З міжнародного аеропорту «Бориспіль» у Києві сьогодні вранці, 19 грудня, вилетів Boing 777-300 української авіакомпанії Skyline Express. Це був технічний перегін судна на запит авіакомпанії.

Відео оприлюднила пресслужба аеропорту.

Війна в Україні: які цивільні аеропорти були зруйновані чи пошкоджені під час бойових дійПовністю зруйновано чи пошкоджено під час війни цивільні аеропорти під Києвом, у Харкові, Дніпрі, Миколаєві, Івано-Франківську, Вінниці, Одесі та інших містах.

«19 грудня 2023 року близько 9 ранку був виконаний технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з аеропорту «Бориспіль» (KBP) до аеропорту в Європі за запитом експлуатанта - української авіакомпанії Skyline Express. Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і, слід зазначити, без пасажирів чи вантажу на борту», – повідомили в аеропорту.

Зазначається, що це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту «Бориспіль» з початку повномасштабної війни.

Повітряний простір над Україною закрито з 24 лютого 2022 року. До відновлення польотів Україна буде готова одразу після завершення воєнних дій.

Нагадаємо, саме аеропорт «Бориспіль» планують відкрити першим у країні.

На інфографіці «Слово і діло» – які цивільні аеропорти в Україні були зруйновані чи пошкоджені під час бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: