Україна отримала від Південної Кореї спецтехніку для розмінування територій

Читать на русском
Уряд Південної Кореї передав Державній службі з надзвичайних ситуацій України партію спеціальної техніки для розмінування.
Фото: facebook.com/UkrEmbassyKorea

Уряд Південної Кореї передав Державній службі з надзвичайних ситуацій України партію спеціальної техніки для розмінування.

Про це у Facebook повідомила пресслужба посольства України у Сеулі.

Розмінування України: скільки вибухонебезпечних предметів знищується щомісяцяЗ початку великої війни сапери очистили від вибухонебезпечних предметів 875,4 квадратних кілометрів території України. Детальна статистика – на інфографіці.

Пакет гумдопомоги складається із 10 машин для розмінування виробництва хорватської компанії DOK-ING.

Зазначається, що техніка вже знаходиться на території України. Найближчим часом машини будуть розподілені між підрозділами ДСНС, задіяними у процесі гуманітарного розмінування деокупованої території України.

Нагадаємо, нещодавно у Кабміні назвали чотири кроки, які дозволять прискорити процес розмінування України. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль також розповів, скільки коштів уже вдалося залучити на гуманітарне розмінування.

«Слово і діло» підготувало інфографіку про те, скільки всього цивільних у світі загинули від протипіхотних мін у 2022 році, хто виробляє міни та скільки коштів було спрямовано на розмінування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: