Росіяни атакували Одещину: пошкоджено будинки та постраждало понад 10 осіб

Читать на русском
На місці виклику постраждали 11 осіб, з них 3 дитини. Після огляду працівниками медичної служби, до лікарні з тілесними пораненнями ушпиталено 5 осіб, серед них 3 дитини.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

У ніч на четвер, 14 грудня, війська країни-агресора знову обстріляли Одеську область. Внаслідок атаки виникли пожежі та є понад 10 постраждалих, серед яких є діти.

Про це прес-служба ДСНС повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, внаслідок обстрілів загорівся легковий автомобіль та господарча споруда. Пошкоджень зазнали 11 поруч будівель, що розташовані поряд.

За попередніми даними: на місці виклику постраждало 11 осіб, з них 3 дитини, після огляду працівниками медичної служби до лікарні з тілесними пораненнями госпіталізовано 5 осіб, з них 3 дитини.

На місці встановлено мобільний пункт обігріву, з постраждалими та мешканцями працюють психологи ДСНС, підвезення їжі та теплих речей організовано Червоним Хрестом.

При цьому, від ДСНС залучено 8 одиниць техніки і 30 рятувальників.

Нагадаємо, що в Одесі помер 42-річний чоловік, який постраждав під час ворожого обстрілу у ніч на 13 грудня. При цьому, у нього повторно зупинилося серце в лікарні.

Також росія вночі 13 грудня завдала ракетного удару по Києву. За попередніми даними, озвученим керівником ОПУ Андрієм Єрмаком, атаку на столицю було здійснено ракетами 48Н6 з комплексу С-400.

Сили ППО збили усі десять балістичних ракет, запущених по столиці. Їхні уламки впали у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: