Дрони атакували припортову інфраструктуру Одещини, є загиблий

Читать на русском
Росія атакувала дронами припортову інфраструктуру в Ізмаїльському районі. Пошкоджено складські приміщення, елеватор та вантажівки. Одна людина загинула.
Ілюстративне фото ОВА

Росія в ніч проти 7 грудня атакувала безпілотниками Ізмаїльський район Одеської області. Було влучання у припортову інфраструктуру, одна людина загинула.

Про це повідомив керівник ОВА Олег Кіпер.

За його словами, атака ударними безпілотниками тривала майже дві години. Сили ППО збили більшість дронів, але були влучання.

«Окупанти прицільно атакували саме припортову інфраструктуру Подунавʼя. Пошкоджено складське приміщення, елеватор та вантажівки. Водій однієї з фур загинув. На місці сталася пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС», – повідомив Кіпер.

Нагадаємо, 10 листопада російські окупанти атакували Одеську область ракетами: було пошкоджено будинки у приватному секторі та портову інфраструктуру.

8 листопада росіяни завдали удару протирадіолокаційною ракетою Х-31 по судну, яке заходило в один із портів Одеської області. Судно під прапором Ліберії було цивільним і йшло до українського порту під завантаження. Воно мало перевозити руду до Китаю.

Внаслідок ворожої атаки загинув лоцман, троє членів екіпажу (громадяни Філіппін) зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: